NEMES SZABINA

Webáruház

Kedves Érdeklődők!

A megrendeléseket e-mailben lehet leadni a nemes.szabina@gmail.com címre.
Ezt követően lesz kiállítva és e-mailben elküldve a számla. Utalás után postázásra, vagy személyes átvételre van lehetőség. (A postaköltség a vevőt terheli.)

Nemes Szabina
Adószám: 66874234-1-41
Nyilvántartási szám: 40171280
Kisadózó
Egyáltalán nem “Állati(ra) Marhaság(ok)” az a hír, hogy  megjelent a verses öröknaptáram. Most rendesen foroghatnak az “Észpörgenytyű-k”, hogy miről is “Morzsalkodó-m” éppen…Netán “Bóbiskoló-n”, “Álomkép-be”szőttem-e a “Négy Évszak Csodája” közepette, vagy a “Tündérlábú Telihold-on” jártamban-keltemben találkoztam-e “Elefentké-vel” a “Lét Idején”, avagy “Habárka és Hamárka” súgta-e a fülembe a “HaBÁR-ban”? Aki kíváncsi, megtudhatja, hogy a “Picurka Tollasbálban” még a “Kikeletvilág” is eljön-e, netán most, a tél kellős közepén, vagy hiú ábránd marad mindörökké…🧐😉🙃
 
Eddig a Mosolygók koncertjeinken, színházban, a Spotify-on, az ABRAKABABRA című digitális zenei albumunkon és a Gyermekszínjátszó Körömön találkozhattatok nemcsak velem, hanem az általam írt verseimmel és rajzaimmal is egyaránt. Mostantól már, a falatokon is ott mosolyoghat  bármikor, azaz, egész évben, bármelyik alkalomból ajándékozható falinaptáram, hiszen verses öröknaptárnak született, a digitális, saját kézzel rajzolt, mese-illusztrációimból, a mandalaképeimből és a verseim válogatásàból létrejött kreáció.