NEMES SZABINA

Rádióinterjúk

KlubRádió
Fülbevaló (2021)

Gaál Ildi egyik vendégeként, Nemes Szabinával való interjúja a Kórházi önkéntesség témában.

Radio Q
Szintézis (2012)

Kiss József Zsolt interjúja Schaffer Edinával, Nemes Szabinával, Végh Tiborral. Szó lesz a a Mosoly Társulatról, a Mágikus Varázsbot című zenés mesejátékukról, a Mosolygók együttesükről (aminek a digitális zenei albuma már megjelent a Spotify-on is), a Gyermekszínjátszó Körükről, valamint a Gyermekszínjátszó Táborukról, amelynek végén, a Mosoly Morzsák című mesejátékukat mutattak be.

Kossuth Rádió
Jelenlét (2011)

Baranyi Marcsi interjúja Boldizsár Tündével, Kecskeméti Gáborral, Végh Tiborral, Nemes Szabinával, a Mágikus Varázsbot című zenés mesejátékuk, jótékonysági előadásuk alkalmával.

Kontakt Rádió
E10 (2010)

Böjte Kata interjú Nemes Szabinával és Kecskeméti Gáborral a Mosoly Orfeum című, Pesti Kabaré Műsoruk kapcsán. 

Radio Q

Szintézis című műsor – Kiss József Zsolt interjúja Schaffer Edinával, Nemes Szabinával, Végh Tiborral. Szó lesz a a Mosoly Társulatról, a Mágikus Varázsbot című zenés mesejátékukról, a Mosolygók együttesükről (aminek a digitális zenei albuma már megjelent a Spotify-on is), a Gyermekszínjátszó Körükről, valamint a Gyermekszínjátszó Táborukról, amelynek végén, a Mosoly Morzsák című mesejátékukat mutattak be teltházas közönség előtt, ami egy gyermek tehetségkutató versenyről szólt,  amelyben a versenyzők (személyre szólóan voltak megírva a karakterek), különböző kategóriákban versengtek egymással, mint például ének, zene, vers, próza, tánc, humor. (2012)

Kossuth Rádió

Jelenlét című műsor – Baranyi Marcsi interjúja Boldizsár Tündével, Kecskeméti Gáborral, Végh Tiborral, Nemes Szabinával, a Mágikus Varázsbot című zenés mesejátékuk, jótékonysági előadásuk alkalmával. (2011)

Kontakt Rádió

Böjte Kata interjú Nemes Szabinával és Kecskeméti Gáborral a Mosoly Társulat, Mosoly Orfeum című, Pesti Kabaré Műsor kapcsán. (2010)